Tuulivarusteet

1. Tuulitakki:

Hihallinen tuulitakki on hyvä valinta noin 7-11 asteessa kun tuulee paljon. Mainio esimerkki hyvästä ja monipuolisesta tuulitakista on tämä tuulitakki joka menee pieneen tilaan. Takista saa irrotettua hihat jolloin sen saa sekunnin räpäyksessä myös pelkäksi tuuliliiviksi. Takin liivi osan saa myös otettua pois jolloin voit käyttää pelkkiä hihoja jos tälläinen tarve olisi.

 

2. Tuuliliivi:

Tuuliliivi on siis tuulitakki ilman hihoja. Hyvä vaihtoehto hieman lämpimällä tuulisella säällä, yli 12 astetta. Esim. ulkomailla ajaessa se on kätevä laittaa taskuun ylämäkiä ajessa ja vetää päälle alamäkeen suunnattaessa. Tuuliliivin on siis hyvä olla helposti taskuun menevä. Esimerkki tuuliliivistä ylempänä jolloin siis saat yhdellä ostoksella 2 in 1.

3. Tuulishortsit:

Hyvä vetää normi ajohousujen päälle tuulenpitäväksi kerrokseksi. Shortsien ei välttämättä tarvitse olla juuri tarkalleen ottaen tuulenpitävät, esim. kuvassa näkyvät shortsit on hyvä vetää löysemmäksi kerrokseksi tiukkojen ajohousujen päälle pitämään reidet lämpimänä.

 

4. Ajohanskat tuulisuojalla:

Tuulisella säällä myös kädet on tärkeä suojata tuulelta. Oma paras vinkki hanskojen suhteen ovat nämä hanskat. Ne ovat paksuudeltaan hyvät juuri tuulisiin keleihin, sitten kun mennään kunnon kylmiin keleihin suosittelisin tietenkin läpimämpiä. Näissä hanskoissa kätevintä on yläpuolella oleva läppä jossa on tuulisuoja joka pitää sormet läpiminä ja joka on hyvä olla päällä vaikka teillä ajaessa, niillä tuulisimmilla alueilla siis. Sitten poluille mentäessä läpän saa sutjakkaasti vauhdissakin vedettyä pois jolloin hanskoista saa sormikkaat joilla on helppo ajaa metsässä!

Bildresultat för craft hybrid weather gloves

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: