Meidän Tiimi

Hola!

Mitä tulee kun laitetaan kolme naista pyörän selkään ja työnnetään metsään? No sitkeää lihaa, joka ei pelkää kuraantumista, kaatumista ja kovaa vauhtia… Kolmesta rämäpäästä koostuva tiimimme tähtää lähemmäksi tavoitteitaan ja unelmiaan polkaisu kerrallaan. Matkan varrella pidetään hauskaa metsässä sekoillen naismaiseen tyyliin.

Jos sinua kiinnostaa lukea maastopyöräilystä naisellisesta näkökulmasta olet tullut oikealle sivulle. Koska naiset ovat vähemmistönä tässä ihanassa lajissa, haluamme levittää ilosanomaa ja kertoa mikä lajissa toimii nimenomaan naisille välineistä ja vaatteista aina reitteihin ja tapahtumiin asti. Välillä joudumme myös vuodattamaan omaa elämänstooriamme ja kertomaan millaista on harjoitella ja kilpailla tavoitteellisesti lajissa, jossa me suomentytöt olemme keltanokan roolissa, kun muista pohjoismaista löytyy voittamisen kulttuuria maailmanmestaruuksia ja olympiakultamitaleita myöden.

Toivottavasti viihdyt kyydissä!

 

Toivoo,

 

Kajsa, Noora ja Vilma

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: