Barcelonan leiri

Hello!

Tiimi on palautunut takaisin Suomen maalle mahtavan ja aurinkoisen leirin jälkeen, josta ei nousumetrejä, kilometrejä, tunteja, laskuja ja vauhtia puuttunut!

Noin puolentoistaviikon mittainen harjoitusleirimme oli mitä onnistunein! Sää suosi meitä koko matkamme ajan joten pääsimme hyvissä olosuhteissa hiomaan kilpailuvauhtimme kuntoon ennen kauden aloitusta. Barcelonan maastoista löytyi näkoalareittejä, harjupolkuja, teknistä settiä sekä flowpolkua, eli kaikenlaista polkua löytyi! Kivaa oli joka sekuntti, ja miksipä ei olisi ollut kun seura oli mitä mahtavin ja sai tehdä sitä mistä tykkää, normaalia, astetta paremissa olosuhteissa sekä miljöössä!

Loppuun Vilman mietteitä ja näkemyksiä ulkomaan harjoitusleiristämme, hänelle tämän ollessa ensimmäinen laatuaan:

Minusta leiri oli onnistunut, ja oli kivaa. En oikein osannut odottaa muuta kuin paljon tunteja ja kilometrejä, juuri koska tämä oli minun ensimmäinen ulkomaanleiri. Polut olivat sopivan teknisiä ja mäkeä riitti. Hyvä ruoka ja seura oli myös kiva plussa 😉 Voisin lähteä uudestaan 😀

 

IMG_4623

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: