Apuja reittien löytämiseen sekä varusteiden hankintaan

Hellou!

Jos olet melko uusi maastopyöräilyn harrastaja tai vähän vanhempikin… tai ehkä vasta harkitsemassa olisiko maastopyöräily just sun laji niin olemme koonneet omiin kokemuksiimme perustuen vinkkejä sivustomme POLUT-osioon. Parhaiden polkujen löytämiseen kirjailimme ohjeita TÄNNE sekä TÄNNE. Lisäksi listasimme hyvin tunnettuja ja merkattuja mtb-reittejä TÄNNE.  Jos omistat laitteen, jolla voit seurata gpx-reittejä, listasimme nettisivuja, joista voit käydä lataamassa karttoja TÄNNE.

 

Suomen ulkoilusäät ovat pukeutumiskysymys… tämä pätee mitä suuremmissa määrin pyöräilyyn maastossa, jossa välillä riittää märkää ja kuraa. Poluilla liikkuminen on paljon hikevämpää kuin maantiellä pyöräily ja tämä asettaa omia haasteitaan pukeutumiselle, mikäli polkujen välillä ajaa pidempiä pätkiä hiekka- tai asvalttiteitä. Olemme listanneet muutamia ongelmakelejä varten vinkkejä varusteisiin, joita olisi hyvä olla olemassa. Käy lukemassa sadesään varusteista TÄÄLTÄ ja tuulisen kelin varusteista TÄÄLTÄ. Lisäksi kirjasimme ylös 10 tärkeintä varustetta, jotka on hyvä olla olemassa jo maastopyöräilyä aloittaessa.

 

Terkuin,

 

Kajsa, Noora ja Vilma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: