Aava Thomas: älä anna epäonnistumisen pelon estää sinua aloittamasta jotain, mistä saatat oikeasti pitää!!

Tiimimme missio on alusta lähtien ollut lisätä naisten ja tyttöjen maastopyöräilyn harrastamista. Blogisarjamme, jossa nostamme nousevia maastopyöräilytähtiä esiin ja annamme heidän kertoa omin sanoin, mikä maastopyöräilyssä viehättää on tullut kolmanteen osaan. Nyt omista kokemuksistaan kertoo Aava:

Nimeni on Aava Thomas ja pääsen kesäloman jälkeen kuudennelle luokalle.

Aloitin maastopyöräilyn kunnolla vasta kymmenen vuotiaana ja sitä ennen olin mennyt maastopyöräilemään vain noin kerran parissa kuukaudessa. Harrastan nykyään myös ratapyöräilyä, BMX:ää ja cyclocrossia.

Ekana en ollut vielä kovin innokas kilpailemaan, mutta isäni kannusti kokeilemaan CX-kisaa joka oli tulossa. Osallistuin ja sain ihan hyvän lopputuloksen plus oli tosi kivaa!!! Mutta yksi juttu kyllä jäi vaivaamaan oli se, että kilpailussa oli vain kolme tyttöä. Ihmettelin, miksi siellä oli vain kolme tyttöä. Sama asia on toistunut kaikissa muissakin kisoissa, joihin olen mennyt. Toivon, että lisää tyttöjä alkaisi harrastaa ja kilpailemaan maastopyöräilyssä, ja jos maastopyöräily ei ole ihan oma juttusi kokeile vaan jotain muuta pyörä lajia! 

Mainitsin jo, että en alussa ollut vielä hirveän kiinnostunut kilpailemisesta ja syy siihen oli että pelkäsin että mokaisin ja kaikki näkisivät… mutta oikeasti kukaan ei ajattele niin. Ja jos joku ei onnistu, niin se ei haittaa, lopulta voit vain yrittää parhaasi. Eli jos tämä tai jokin samantapainen on syy siihen, että et kilpaile, niin suosittelen että kokeilet edes. Saatat huomata, että kilpaileminen onkin erittäin kivaa ja mitä mietit ennen kisaa ei olekaan totta! Tämän takia suosittelen että kokeilet edes kilpailemista. Ethän halua jäädä paitsi jostain josta saatat oikeasti pitää! 

Tässä on kolme syytä miksi naisten pitäisi aloittaa maastopyöräily:

  1. Se on kivaa!
  2. Siitä saa paljon uusia kavereita.
  3. Pääset ulkoilemaan ja nauttimaan ulkoilmasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: